AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament lux de 4 camere în Zorilor

Cod: 5716
254 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Apartamentul este amplasat în cartierul Zorilor foarte accesibil la Facultatea de Medicină, Facultatea de Arhitectură, într-o zonă liniștită pe strada Gheorghe Dima cu priveliște spre spațiul verde. Apartamentul de 80 mp este ultrafinisat cu finisaje și dotări de ultimă generație, finisat în totalitate de la tencuială nouă, glet ,instalație electrică, sapă nouă, instalație de încălzire trasă pe sub șapă, centrală nouă, obiecte sanitare,băile hidroizolate și echipate modern, parchet de 12 cm, uși noi, balcon finisat și închis în termopan, plinta mdf etc.

Locuința este poziționată pe mijlocul blocului fiind foarte economică termic având orientare sud, bloc izolat, mobilată cu mobilier de calitate superioară din lemn și mdf vospit. Aceasta locuință se evidențiază de altele printr-o bucătărie generoasă de 15 mp total decomandată de cele 4 camere oferind un plus de confort, 3 dressinguri mari ,echipată cu mobilier superb și utilată cu electrocasnice calitate germană incorporabile inclusiv mașină de spălat vase. Apartamentul se vinde mobilat de asemeni deține și un beci în subsolul blocului .Prețul 254000 este negociabil!

 

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro