AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare imobil pentru birouri, sediu firmă în centru zona Grădinii Botanice.

Cod: 5706
850 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Suprafață construită:
Localizare:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

De vânzare clădire cu suprafața utilă de 313 mp, construit pe un teren de 325mp situat la colț având front stradal de aproximativ 40 metri. Structura clădirii este împărțită pe patru nivele - subsol, parter, etaj și mansardă.

Clădirea se află într-o zonă exclusivistă a Clujului, în zona centrală a orașului, aproape grădina botanică și cartierul Zorilor. Astfel clădirea este ideală pentru ativitate de birouri, ușor accesibilă din mai multe cartire ale Cujului. Pe moment clădirea are destinația de centru medical și laborator de analize medicale dar se poate modifica foarte ușor în clădire de birouri.

Clădirea este construit în anul 2006 și are suprafața utilă de 64,63 mp la subsol, unde găsim un depozit, două laboratoare de analize medicale și grup sanitar pentru angajați. La parter suprafața utilă este de 89,53mp din care 35mp este sala de așteptare și recepție. Tot la parter sunt amenajate două cabinete medicale, camera de recoltare, un birou și grup sanitar pentru cienți. Suprafața utilă al etajului este de 84,88mp, împărțit în cabinet medical, o bucătărie, un dormitor, baie și o terasă închisă. La mansardă sunt 73,82mp utili, format din cinci cabinete medicale și o baie.

Imobilul are finisaje și dotări moderne.

Prețul de vânzare este de 850.000 Euro, negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro