AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat apartament cu o cameră în zona Office

Cod: 5693
450 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

De închiriat apartament cu o cameră în zona Office. Apartamentul se află într-o curte interioară foarte liniștită, cu intrare de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, având și un loc de parcare acoperită în fața casei. Cu o suprafață utilă de 50 mp și tavan înalt, apartamentul este foarte spațios, compartimentat astfel: un hol mare, o cameră încăpătoare, grup sanitar cu geam, bucătărie cu spațiu de luat masa, cămară și baie cu cabină de duș. Locuința dispune de centrală termică proprie, este utilat și mobilat. Nu se acceptă fumători sau animale de companie. Locația fiind în zona semicentrală a orașului, este accesibilă atât cu mijloacele de transport, cât și cu mașina sau chiar pe jos, fiind la 5 minute distanță de centrul orașului se pretează atât pentru locuință, cât și pentru birou. Preț: 450 euro, negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro