AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare apartament cu 2 camere ultracentral, lângă Piața Unirii

Cod: 5684
225 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Nr. băi:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

De vânzare apartament ultracentral de 57 mp la etajul întâi al unei case P+1, construită în 1870. Apartamentul este format din două camere și o sufragerie pentru servirea mesei, bucătărie și baie. Are 2 uși de acces de pe terasă. Bucătăria și baia a fost recent finisată cu gresie și faianță. Apartamentul are centrală termică proprie, două coșuri de fum la care se pot conecta șeminee. Parchetul masiv de fag în camere este nou, instalația electrică este complet nouă, instalația de apă și canalizare este complet nouă iar geamurile sunt termopan. Apartamentului îi revin 54mp de teren în proprietate și o pivniță de 12mp. Deține și o parte din pod de 78 mp deasupra casei, fiind posibil mansardarea apartamentului sau realizarea unei locuințe separate, având acces separat din casa scării. Poarta de acces este automatizată atât pentru acces auto cât și pietonal și este dotată cu interfon. Preț: 225000 Euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro