AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De închiriat hale moderne cu servicii complete în zona industrială Baciu

Cod: 4599
7 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):
Suprafață utilă:

Vă propunem spre închiriere două unități de hale noi și ultramoderne, dotate cu birouri, în zona industrială din Baciu. Suprafețe Halele sunt construite în anul 2022 pe un teren de aproximativ 23.000 mp –teren îngrădit, din care 8.000 mp sunt pavate. Suprafața totală a halelor este de 2000 mp utili - spațiu de depozitare sau producție și 360 mp de birouri, divizat în două unități. Sunt amenajate câte 8 locuri de parcare auto și loc de parcare camion pentru fiecare hală, existând posibilitatea de a mări capacitatea locurilor de parcare.

Imobilul se închiriază cu următoarele servicii: internet; serviciu de recepție; servicii de pază non-stop; curățenie hală- o dată pe lună inclusiv curățenia aparaturilor chiriașului; curățenie spațiu birouri – o dată pe săptămână; curățenie și întreținerea curții- inclusiv deszăpezire, amenajare spații verzi etc.

Sistemul constructiv

 Hala de producție are o înălțime liberă sub talpa inferioară a grinzii din beton armat precomprimat de 7,00 m.

Structura de rezistență a pardoselii este constituită dintr-o placă de beton armat de 20 cm grosime în hală și 10 cm grosime în clădirea de birouri, care se rezemă pe un pat din balast compactat. Pereții exteriori sunt formați din panouri sandwich termoizolante cu grosimea de 10 cm, montate orizontal de structura principală a halei- stâlpi bap, respectiv structura metalică pe frontoane. În zona de birouri pereții exteriori sunt tot din panouri sandwich cu grosimea de 10 cm dublați de o mască de gipscarton în care se așează vată bazaltică cu grosimea de 10 cm.

Acoperișul halei este de tip șarpantă cu pantă de 3,49 %, iar stratificația acesteia este proiectată pentru a asigura confortul termic și izolarea hidrofugă a încăperilor, precum și a elementelor de structură, și este compusă din: - Tablă cutată așezată pe grinzile din beton armat prefabricat - Barieră de vapori - Izolație termică din vată minerală rigidă de 150 mm - Hidroizolație, membrană PVC cu armătură de fibră de sticlă, rezistentă la circulația accidentală sau pentru intervenții pe acoperiș.

Instalații termice și de ventilare

Pentru încălzirea halei de depozitare s-a adoptat sistemul de incălzire cu VRV, pentru încălzirea și răcirea zonei de birouri a fost dimensionat un alt sistem VRV.

Pentru încălzirea și răcirea spațiilor de mai sus, s-au prevăzut instalații de climatizare cu funcționare în detentă directă, compuse din unități interioare și din unități exterioare, acestea fiind conectate între ele cu conducte de cupru prin care circulă un agent frigorific (freon R410A). Instalația s-a realizat în sistem VRV, volum variabil al agentului frigorific menționat. Sistemul de incălzire și răcire de tip VRV are și functia de VRT (Variabil Refrigeration Temperature), adică temperatura variabilă a agentului frigorific, pentru eficiență sezonieră mărită. Unitățile exterioare au capacitatea de a încălzi și pe timpul degivrării (încălzire continuă).

 

Hala este dotat cu sistem performant de detecție și semnalizare la incendiu, instalație de paratrăsnet, stație modernă de epurare a apei uzate etc.

Preț: 7 euro/ mp

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro