AGENŢIE IMOBILIARĂ | INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA | REAL ESTATE
This website collects cookies to deliver better user experience. Learn more

De vânzare casă familială în zona Becaș din cartierul Andrei Mureșanu

Cod: 4581
920 000 EUR
Chat on WhatsApp
tel: +40 735 516 227
email: reform.reform@yahoo.com
Preț:
Suprafață teren:
Localizare:
Nr. camere:
De vânzare/închiriat:
Tip (Casa, Teren, etc.):

Cartierul Andrei Mureșanu, considerat zona de prestigiu al orașului, atrage în mod natural oameni care se bucură de o viață în prosperitate. Fiind o zonă rezidențială, găsim locuințe cu spații generoase și bine optimizate, ca și această casă familială propusă către vânzare prin intermediul agenției noastre. Proprietatea se întinde pe un teren de 600 mp, având o grădină generoasă cu pomi fructiferi, foișor și iarbă verde pentru activități de recreere. Casa este construit pe 3 nivele, compusă din subsol, parter și mansardă.

La subsol găsim 2 boxe, garajul, un birou, un spațiu technic pentru centrala termică și o cămară. Parterul este zona pentru timpul petrecut împreună: cu un living spațios, confortabil și extrem de luminos; bucătărie mobilată și utilată conform necesităților omului modern; tot la parter regăsim și un grup sanitar și holul spațios, casa scării cu trecere către zona personală ce cuprinde baia și cele 3 dormitoare individuale, unde fiecare membru de familie se poate bucura de spațiul personal.

Pentru admirarea peisajului sau pentru un scurt moment de relaxare, vă stau la dispoziție și 2 terase, una având acces din bucătărie, iar al doile din zona dormitoarelor.

Dacă descrierea alături de pozele prezentate despre acest imobil v-au captat interesul, nu ezitați solicitarea unei vizionări pentru o impresie finală.

Preț: 920000 euro

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: reform.reform@yahoo.com

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Contact

Str. Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, Romania

tel: +40 735 516 227

email: reform.reform@yahoo.com

web: www.reform.ro