De închiriat apartament cu 3 camere în zonă centrală a orașului

De închiriat apartament cu 3 camere în zonă centrală a orașului Cod: 4571 - Tel: +40735516227
Dacă sunteți atras de un stil de viață activ, venim cu o recomandare de luat în calcul. Vă prezentăm un apartament cu 3 camere situat într-o zonă centrală a orașului, aproape de Piața Avram Iancu, într-un imobil nou P+4, cu doar 5 apartamente. Apartamentul este la etajul 3, are 90 mp, este singur pe etaj, format din 2 dormitoare, living+ bucătărie, 2 băi, 2 terase de câte 16 mp fiecare. Fiecare cameră are acces la terasă, cu vedere spre zona verde și case. Este mobilat cu stil, având dotări moderne. Datorită locației sale centrale, totul este în apropiere: instituții culturale și de învățământ, restaurant, parcuri etc. Preț 790 euro + garanție Există posibilitate de parcare în curtea privată a imobilului ce se negociează separat.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<