De vânzare apartament cu 2 camere în zona NTT Data

De vânzare apartament cu 2 camere în zona NTT Data Cod: 4548 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre vânzare un apartament cu 2 camere în zona NTT Data, zonă în plină dezvoltare, cu ansambluri rezidențiale la standarde occidentale. Apartamentul situat la etajul 4 al unui imobil cu 6 eteja se oferă în stadiul semifinisat, cu toate utilitățile la poziție, având o suprafată utilă de 55,35 mp și parcare subterană de 12,4 mp. Apartamentul are o cameră spațioasă, luminoasă în care se poate amenaja livingul cu bucătăria. Din această încăpere se poate ajunge și pe balcon și în dormitor. Pe lângă baie apartamentu mai are un spatiu de depozitare/cămară util orice familie. Datorită zonei centrale este ideal și pentru investiție. Preț: 135000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<