De vânzare apartament cu 3 camere în Gheorgheni zona Iulius Mall

De vânzare apartament cu 3 camere în Gheorgheni zona Iulius Mall Cod: 4535 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre vânzare un apartament cu 3 camere decomandate în cartierul Gheorgheni, într-o zonă liniștită în apropiere de Iulius Mall și totodată cu acces rapid spre toate punctele de interes. Apartamentul are o suprafață utilă de 60mp la care se adaugă un balcon închis. Este situat la etajul 4 într-un bloc cu 4 etaje, recent izolat termic, iar acoperișul blocului hidroizolat. Instalația termică este realizată cu țevi de cupru iar cea electrică cu cabluri de cupru.

Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat și dispune de: ușă metalică, geamuri termopan, centrală termică, parchet lemn masiv de stejar, întrerupatoare tactile/smart, 2 aparate de aer condiționat, mașină de spălat haine cu uscător încorporat, mașină de spălat vase, cuptor electric încorporat, plită pe gaz, cuptor cu microunde, hotă, frigider, intregul mobilier de calitate, făcut la comandă. Apartamentul dispune și de un loc de parcare cu abonament de la primărie.

Ideal pentru o familie, aflându-se într-o zonă verde, foarte aproape de magazine, școli, grădinițe, parcuri iar stația de autobuz se află în fața blocului. Preț: 142000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<