De închiriat casă pe strada Donath

De închiriat casă pe strada Donath Cod: 4511 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre închiriere în cartierul Grigorescu o casă individuală cu 5 încăperi, 2 băi dispuse pe două nivele. Suprafața totală utilă este de 200 mp. Parterul este compus din 2 încăperi și o cameră technică, o baie și un hol spațios cu scări interioare din lemncătre etaj, unde din hol se intră în cele trei camere decomandate și baie. O cameră are iesire în curtea din spatele casei. Încălzirea se face prin pardoseală cu sistem individual pentru fiecare încăpere. Casa dispune de curte proprie amenajată cu flori și pomi fructiferi cât și spațiu pentru parcare disponibil pentru 3 masini.

Casa este situată într-o zonă liniștită, retrasă , dar aproape de spații comerciale, școli, grădinițe, bănci și parcuri.

Se pretează pentru activități comerciale de tip:
- birouri arhitectură, avocatură, notariale, contabilitate, programare IT, centru spa sau cabinet stomatologic.

Obiective in apropiere:
Casa Radio, Hotel Premier, Hotel Napoca, Hotel Sinaia, Hotel River Parc, Parcul Etnografic "Muzeul satulu", Parcul Logistic Tetarom, Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" Facultatea de Stiinte și Ingineria Mediului, Primaria de cartier, Restaurante, Supermarket-uri, Farmacii și multe altele.

Oferta este disponibilă spre închiriere fără mobilier. Preț: 2000 euro/ lună

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<