Vând casă la cheie în Dâmbul Rotund, zona străzii Maramureșului.

Vând casă la cheie în Dâmbul Rotund, zona străzii Maramureșului. Cod: 4386 - Tel: +40735516227
Vând casă la cheie în Dâmbul Rotund, singur în curte zona străzii Maramureșului..Casa are parter si demisol,118 mp utili și o terasă de 3,5 x 2 m și are acte în regulă pe suprafața integrală a casei. Se compune după cum urmează: P: Living/sufragerie + bucătărie + 2 băi +2 dormitoare + 2 holuri + cămară+ terasă. D: două camere + cameră tehnică boiler centrală + cămară + hol intrare.

Suprafețe:
- total curte 328mp;
- amprenta la sol a casei 94mp;
- suprafețe utile P=72mp, D=46mp.
Casa a fost construită în anul 1970 iar în anul 2005 a fost renovată 80% și au fost făcute instalații noi de curent electric, încălzire, apa caldă și rece, canalizare.
Dotări:
-izolație exterioară cu polistiren de 7 cm;
-centrală termică pe gaz De Dietrich CITY 1.24/II FF cu boiler de 130 litri;
-incălzire cu calorifere;
-ferestre termopan de lemn si pvc;
-sistem de alarmă cu două zone, dispecerizat;
-finisată și mobilată complet. Se vinde cu sau fără mobilă.
Utilități: apa, gaz, canalizare, energie electrică, internet, TV cablu. Casa are certificat energetic clasa "C".
În curte există un garaj de 35mp (7x5 m) construit din metal și așezat pe o placă de beton și o cabana de lemn de 2.5 x2 m cu pivniță sub ea.
Există și un proiect de arhitectură pentru extindere + expertiza tehnică + studiu geologic, făcute în baza certificatului de urbanism valabil pâna în martie 2022. Detaliile proiectului vor fi puse la dispoziție la cerere.

Preț: 229000 euro

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<