Apartamente de lux cu 2 camere în zona centrală Clujului

Apartamente de lux cu 2 camere în zona centrală Clujului Cod: 4380 - Tel: +40735516227
Vă propunem spre închiriere apartamente de lux cu 2 camere, în zona centrală a Clujului, într-un ansamblu rezidențial finisat și mobilat cu multă atenție până la cele mai mici detalii, la standardele occidentale. Apartamentele de 50 mp sunt compuse dintr-un hol, living cu bucătărie spațioasă, dormitor, baie și balcon. Au încălzire în pardoseală și sunt amenajate cu stil, oferind un confort sporit. Se poate solicita separat și loc de parcare în subteran. Locația este excelentă, se pot accesa ușor toate punctele de interes ale orașului: restaurante, parcuri, magazine, instituții de învățământ etc. Prețul este 1000 euro/ lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<