De vânzare apartament cu 2 camere în Plopilor, la cheie!

De vânzare apartament cu 2 camere în Plopilor, la cheie! Cod: 4305 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre vânzare un apartament in Plopilor, vis-a-vis de intrarea în parcul Iuliu Hatieganu, situate la etajul 4 din 4 (fără lift), compus din 2 dormitoare cu intrare separată și living+bucătărie open space, balcon închis, baie cu geam, la intrarea în apartament se află un loc de depozitare cu mașina de spălat și rafturi de pantofi. Apartamentul are aer condiționat, centrală proprie, geamuri termopan, gresie faianță. A fost renovat în urmă cu 4 ani, s-a schimbat toată instalația electrică, instalația sanitară. Pe nivelul livingului s-a turnat șapă autoizolantă+polistiren. De curând s-a făcut hidroizolația, deci nu sunt infiltrații. Deținem loc de parcare cu abonament. Preț: 107000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<