De vânzare apartament cu 2 camere în cartierul Zorilor

De vânzare apartament cu 2 camere în cartierul Zorilor Cod: 4293 - Tel: +40735516227
De vânzare apartament cu 2 camere în cartierul Zorilor, situat într-o zona ferită de aglomerație, dar cu acces imediat la mijloace de transport în comun, supermaket, școli, grădinițe și parcuri pentru copii. Cu o suprafată de 49 mp, apartamentul este situat la etajul 4 și este compartimentat astfel: bucătărie cu loc de luat masa, 2 camere decomandate, baie, hol și logie, fiind ideal atât pentru investiție cât și pentru locuință. Apartamentul are orientare E-V și oferă confortul unei locuințe spațioase și luminoase. De asemenea apartamentul este mobilat, utilat și are centrală proprie. Prețul este de 105000 euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<