De vânzare apartament modern pe str. Brâncuș

De vânzare apartament modern pe str. Brâncuș Cod: 4287 - Tel: +40735516227
De vânzare apartament modern, cu finisaje noi, într-o zonă excelentă din Cluj, pe strada Brâncuși. Apartamentul se află la parter înalt (etaj 1) al unui bloc finalizat în 2012, cu regimul de înălțime: D+P+4E cu priveliște spre curtea interioară. Are o suprafață utilă de 40 mp. la care se adaugă și un balcon de 8 mp,fiind compartimentat astfel: living open space cu bucătărie, dormitor și o baie + balcon. Deține boxa închisă subsol de 19mp. Apartamentul dispune de finisaje de calitate, electrocasnice noi și mobilă făcută la comandă. Fiind poziționat la 5 minute de Iulius Mall, Centru Clujului,grădinițe ,scoli și parcuri,stație autobuz .Nu are parcare cu CF, dar există posibilitate de parcare de la primărie. Prețul este 98000 euro negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<