De închiriat casă individuală cu grădină în cartierul Gruia

De închiriat casă individuală cu grădină în cartierul Gruia Cod: 4118 - Tel: +40735516227
De închiriat casă individuală cu grădină, în cartierul Gruia. Casa are o suprafață utilă de 164mp, compartimentat în felul următor: - Parter: living foarte luminos, dormitor/birou, bucătărie, baie, cămară, terasă mare, camera centralei - Etaj: 3 dormitoare (fiecare dotat cu balcon), 2 băi, hol, garderobă, depozit Imobilul a fost construit pe un teren de 515mp, amenajat cu gazon, plante ornamentale, pomi fructiferi. Casa se închiriază mobilată, cu bun gust, utilată complet. Locuința este ideală pentru o familie cu copii. Preț de închiriere: 1700 Euro/lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<