De vânzare un apartament deosebit în inima orașului Cluj-Napoca.

 De vânzare un apartament deosebit în inima orașului Cluj-Napoca. Cod: 4105 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre vânzare un apartament deosebit în inima orașului Cluj-Napoca. Imobilul are suprafața utilă de 121mp și este compus din 4 camere decomandate,antreu bucătărie, debara, coridor, sas, baie + un balcon și o terasă cu o panoramă superbă asupra orașului. Apartamentul se află la etajul 3 într-un imobil cu lift, deține o cameră de serviciu la mansardă, boxă în pivniță și garaj. Prin poziția sa foarte aproape de Piața Unirii, facultăți, acest apartament se recomandă și ca o bună ocazie de investiție, fiind foarte pretabil pentru închiriere. Preț: 334700 EURO.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<