De închiriat spațiu pentru birouri, zona străzii Republicii

 De închiriat spațiu pentru birouri, zona străzii Republicii Cod: 4102 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre închiriere spațiu pentru birouri poziționat Semicentral, zona străzii Republicii. Spațiul pentru birouri este situat într-o vilă, la etajul 2. Are o suprafață utilă de 125mp și este compus din: 3 încăperi decomandate, holuri, 2 băi, 1 bucătărie. Se închiriază nemobilat sau partial mobilat (la cerere). Încăperile imobilului sunt foarte bine luminate natural, iar architectura clădirii și priveliștea sunt favorabile unui mediu de lucru deosebit. În clădire funcționeayă și alte activități. Vila în care se află spatial pentru birouri deține o curte private cu locuri de parcare (acces cu barieră), în prețul chiriei este inclus 2 locuri de parcare. Preț: 775 EURO/lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<