De vânzare parte duplex, zona Calea Baciului

De vânzare parte duplex, zona Calea Baciului Cod: 4074 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre vânzare parte duplex, zona Calea Baciului. Imobilul are o suprafață utilă de 128mp+ terase, și se află într-un complex de duplexuri cu drum privat. Construcție nouă, termoizolat, la stadiul semifinisat cu toate instalațiile termice, electrice, de apă și sanitare poziționate. Are gradină privată (110mp) cu acces direct din interiorul locuinței, și dispune de locuri private de parcare. Conceptul proiectului este unul modern, având o compartimentare eficientă pentru o familie, astfel parterul este tip open space, camera de zi cu bucătărie, grup sanitar, loc depozitare și un spațiu de serviciu. Etajul este format din două dormitoare, ambele având baie și dressing separate. La nivelul etajului retras este un dormitor cu baie și dressing, cât și o terasă panoramică. Preț: 174.000 EURO, negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<