De închiriat apartament cu 2 camere dec., în cartierul Mărăști

De închiriat apartament cu 2 camere dec., în cartierul Mărăști Cod: 4024 - Tel: +40735516227
Vă oferim spre închiriere un apartament cu 2 camere decomandate, în cartierul Mărăști, zona Hotel Paradis. Apartamentul are suprafață utilă de 50mp, fiind compus din 2 camere decomandate, bucătărie cu balcon, baie, 2 debarale. Imobilul se află la etajul 10 într-un bloc cu lift și este situat în zonă foarte accesibilă, aproape de magazinul Kaufland, farmacii, bănci, mijoacele de transport în comun și alte puncte de interes. Este dotat cu toate cele necesare locuitului, centrala termică proprie, geamuri termopane etc. . Se închiriază complet mobilat și utilat, fiind disponibil imediat, este ideal pentru un cuplu. Preț: 310 euro/ lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<