De închiriat apartament de serviciu lângă Grand Hotel Italia

De închiriat apartament de serviciu lângă Grand Hotel Italia Cod: 3851 - Tel: +40735516227
De închiriat apartament de serviciu cu 3 camere în Cluj-Napoca, cartierul Andrei Mureșanu, zona Grand Hotel Italia. Apartamentul pe două nivele este situat la etajul 2/mansarda unui imobil nou cu lift. Având suprafața utilă de 120mp+terasă de 30mp, la primul nivel oferă un living foarte spațios+bucătărie și o baie cu cabină de duș, iar la mansardă sunt două dormitoare și o baie cu jacuzzi. Apartamentul este complet utilat cu aparatură electrocasnică, mobilat cu bun gust cu mobilier personalizat, oferă finisaje deosebite, scară interioară, CT, aer condiționat. Zonă foarte liniștită, panoramă deosebită asupra orașului. Ideal pentru protocol, locuință de serviciu pentru manageri sau familie. Garaj subteran. Preț: 750euro/lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0735516227 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<