De vânzare apartament cu 2 camere, ultracentral, zona străzii Regele Ferdinand

De vânzare apartament cu 2 camere, ultracentral, zona străzii Regele Ferdinand Cod: 3839 - Tel: +40 746 88 48 24
De vânzare apartament cu 2 camere, în centrul orașului Cluj-Napoca, zona străzii Regele Ferdinand. Având 42mp utili, apartamentul este format din: 2 camere, bucătărie, baie, hol, cămară, balcon. Apartamentul oferit spre vânzare este poziționat la etajul 2 din 4, are finisaje clasice. Curtea imobilului are posibilitate de parcare. Prin poziția sa foarte aproape de Piața Unirii, acest apartament se recomandă ca o bună ocazie de investiție, fiind foarte pretabil pentru închiriere. Apartamentul este ideal și persoanelor care vor să locuiască ultracentral, dar totuși departe de zgomotul și aglomerația orașului. Preț de vânzare: 80000 Euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<