De vânzare apartament cu 3 camere, Piața Mihai Viteazul

De vânzare apartament cu 3 camere, Piața Mihai Viteazul Cod: 3504 - Tel: +40 746 88 48 24
De vânzare apartament deosebit cu 3 camere, în centrul orașului Cluj-Napoca, Piața Mihai Viteazul. Apartamentul se află într-o clădire renovată (D+P+E+M). Având 75mp utili, apartamentul este format din: 3 camere, bucătărie, baie, hol. La nivel de finisaje, apartamentul se vinde cu gresie, faianță, termopane, iar sistemul de încălzire este cu centrală termică proprie. Clădirea are o curte interioară de 300mp, aranjată cu gazon. Proprietatea este ideală atât pentru birou/locuit, cât și pentru investiție, datorită faptului că este amplasată într-o zonă cu acces facil spre toate punctele de interes. Preț: 90000 Euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<