De închiriat apartament de protocol în Andrei Mureșanu

De închiriat apartament de protocol în Andrei Mureșanu Cod: 3452 - Tel: +40735516227
De închiriat apartament de protocol/penthouse cu 3 camere, în cartierul Andrei Mureșanu, zona străzii C-tin Nottara. Acest apartament cu 2 nivele are 117mp utili. Primul nivel oferă o bucătărie spațioasă cu loc de luat masă, wc de serviciu, debara, terasă cu o panoramă deosebită asupra orașului. Al doilea nivel oferă un spațui deschis/ living, dormitor, baie dotată cu cabină de duș cu hidromasaj. Apartamentul este mobilat lux, și este ultradotat: plită electrică+ cuptor electric, frigider, mașină de spălat, mașină de spălat vase, aer condiționat etc. Loc de parcare în garajul subteran. Preț de închiriere: 699 Euro/lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<