De vânzare casă cu teren, ultracentral

De vânzare casă cu teren, ultracentral Cod: 3449 - Tel: +40 746 88 48 24
De vânzare casă ultarcentral, amplasată într-o zonă considerată pe bună dreptate, polul spațiilor de birouri și afaceri din Cluj-Napoca, datorită celorlalte clădiri de birouri aflate în apropiere. Casa este alcătuită din 2 corpuri de clădiri dispuse paralel dea lungul laturilor mari ale terenului, între care la fațada principală este un gang de acces pietonal și auto. Este o construcție din cărămidă, formată din subsol 99mp(parțial) și parter- (S+P) - având o suprafață utilă de 772mp, cu front de 16ml.

Casa are o structură de rezistentă alcătuită din fundații din piatră, zidărie portantă din cărămidă, planșee din lemn, acoperiș cu șarpantă lemn și invelitoare din țiglă de argilă și parțial tablă.

Finisaje- zona de birouri:

-pardoseli din parchet laminat și parțial șape ciment;

-tencuieli gletuite și vopsitorii lavabile;

-tâmplărie exterioară din PVC cu geam termopan, tâmplăria interioară este din lemn;

-tavan fals tip Armstrong;

Finisaje- zona de productie:

-pardoseli din beton și parțial gresie la grupuri sociale;

-tencuieli driscuite și vopsitorii lavabile;

-tamplărie exterioară metalică, lemn și partial PVC, tâmplăria interioară este din lemn si PVC (partial)

Terenul casei de 1892mp este încadrat în PUG Cluj-Napoca, la zona ZCP-M1-zonă cu funcțiuni mixte de tip subcentral dezvoltată în lungul principalelor artere de convergență spre incinta fortificată (în general trasee istorice), în secolul al XIX- vezi careul C-a-4-IV, indicatorii technici fiind -POT max. 80%, CUT max. 3.8, înălțimea max. 17m (P+3E+1R).

Clădirea se află în zona istorică a orașului Cluj-Napoca, zonă în care sunt amplasate principalele instituții locale: Teatrul Național, Universitatea Babeș- Bolyai, Tribunalul Cluj, Administrația Financiară, bănci, sedii societăți etc. Preț de vânzare: 1000000 Euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<