De închiriat apartament cu 3 camere în cartierul Andrei Mureşanu

De închiriat apartament cu 3 camere în cartierul Andrei Mureşanu Cod: 3386 - Tel: +40735516227
De închirat apartament cu 3 camere în cartierul Andrei Mureşanu, în zona Grand Hotel Italia. Apartamentul se află într-o clădire nouă cu lift şi se află la etaj intermediar. Având 66mp utili, apartamentul este compartimentat în felul următor: living+ bucătărie, 2 dormitoare, baie, hol şi o terasă de 24mp. Apartamentul este mobilat cu bun gust, utilat complet: frigider, plită+cuptor electric, maşină de spălat rufe, maşină de spălat vase, Tv, cablu TV + Internet, aer condiţionat. În preţulde închiriere este inclusă şi un loc de parcare în garajul subteran. Preţ: 500 Euro/lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<