De închiriat spațiu pentru birouri, 300mp utili

De închiriat spațiu pentru birouri, 300mp utili Cod: 3376 - Tel: +40 746 88 48 24
De închiriat spațiu pentru birouri în Cluj-Napoca, zona străzii Traian Vuia. Spațiul cu suprafață utilă de 300mp, se află la etajul 2 într-o clădire nouă. Are o atmosferă deosebit de plăcută, oferă: 4 birouri cu diferite dimensiuni, sală multifuncțională de 60mp( conferințe, oficiu), sală de așteptare, toalete femei+bărbați, coridor, terasă, cameră servere. Finisaje moderne, termopane, centrală termică, gresie, faianță etc. Spațiul este ideal pentru sediu firmă software, consultanță, proiectare, back-office, call-center. Posibilități de parcare lângă clădire (sau în curte). Preț: 5 Euro/mp, negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<