De închiriat apartament cu 4 camere, 81mp utili, nemobilat

De închiriat apartament cu 4 camere, 81mp utili, nemobilat Cod: 3367 - Tel: +40 746 88 48 24
De închiriat apartament cu 4 camere în cartierul Grigorescu, zona străzii Hațeg. Având 81mp utili, apartamentul este format din: living, 3 camere decomandate 2 băi, hol, 2 balcoane, cămară. Este finisat modern, are centrală termică proprie și se află într-o zonă foarte liniștită. În apartament doar bucătăria este mobilată și dotată cu plită gaz+cuptor eletric, frigider și mașină de spălat. În chiria lunară este inclusă loc în pivniță și un garaj lângă bloc. Apartamentul se află aproape de mijloacele de transport în comun, magazine etc. Ideal locuință dar și ca spațiu pentru birou/sediu firmă. Preț: 450 Euro/lună, negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<