De închiriat apartament de protocol, 70mp utili, ultracentral

De închiriat apartament de protocol, 70mp utili, ultracentral Cod: 3345 - Tel: +40 746 88 48 24
De închiriat apartament de protocol ultracentral, în zona Sora. Apartamentul cu suprafaţa utilă de70mp se află la etajul unu al unui imobil istoric. Este compartimentat în două camere decomandate, bucătărie, baie, hol, debara. Apartamentul este mobilat modern, cu stil aparte si bun gust, pastrând amprentele caracteristice imobilului. Utilat complet, tâmplarie din lemn cu geamuri termopan, centrală termică, parchet, senzori de miscare in holul imobilului, interfon. Pretabil pentru locuintă de serviciu pentru manageri, diplomati, oameni de afaceri. Preţ: 500 Euro/lună.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<