De închiriat casă/vilă ultramodernă, D+P+E, PRIMA ÎNCHIRIERE!

De închiriat casă/vilă ultramodernă, D+P+E, PRIMA ÎNCHIRIERE! Cod: 3327 - Tel: +40735516227
De închiriat casă/vilă nouă, foarte aproape de centrul oraşului Cluj-Napoca. Casa are regim de înălţime D+P+E cu suprafaţă totală de cca. 500mp.

-          Demisol -165mp-: garaj spaţios pentru 3 maşini, camere technice cu centra casei, spălătorie, locuri pentru depozitare etc.

-          Parter -160mp- : camera de zi/living, 3 camere, bucătărie, 2 băi, hol spaţios, balcon de 10mp.

-          Etaj-150mp- : 5 camere, 2 băi, garderobă, hol spaţios, 2 balcoane.

Finisaje ultramoderne, aspirator încorporat pe perete. Momentan casa este nemobilată, dar totul va fi achiziţionat după gustul chiriaşului. Zonă liniştită cu multă verdeaţă, curte/ grădină cu gazon. Casa nouă a fost finisată în 2014, prima închiriere! Ideal locuinţă de protocol, famile pretenţioasă. Preţ de închiriere: 3000 Euro.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<