De vânzare construcţie de cca.1000mp- S+P+E şi P+E+M, situat pe strada Sfântul Ştefan

De vânzare construcţie de cca.1000mp- S+P+E şi P+E+M, situat pe strada Sfântul Ştefan Cod: 3312 - Tel: +40 746 88 48 24
De vânzare construcție cu regim de înălţime S+P+E, respectiv P+E+M cca.1000mp situat pe un teren în suprafaţă de 974,83 mp.

Proprietatea imobiliară este amplasată în Sectorul 2 al Municipiului București, pe str. Sfântul Ștefan, nr. 24, zona centrală, în imediata apropiere a Pieței Pache Protopopescu, care este punctul de întâlnire a bulevardelor Carol I, Ferdinand I și Pache Protopopescu.

Imobilul are fronturi la doua străzi,  respective spre zona vestică  str Sfântul Ștefan, front de cca. 30ml iar spre  sud de cca.30ml către Parcul Popa Soare, care este punctul de intersecție a 4 străzi. Acest fapt oferă proprietății o vizibilitate foarte bună, astfel fiind o proprietate cu un grad ridicat de raritate.

Construcțiile au  fundații continue din beton, structură din cărămidă, ȋnchideri și compartimentări din cărămidă. Planșeul peste parter este din grinzi metalice cu umpluturi din bolți de cărămidă și cel peste etaj este din grinzi de lemn. Acoperișul este tip șarpantă din lemn cu ȋnvelitoare din tablă. La exterior construcția are pereții cu tencuieli și zugrăveli clasice, iar tâmplăria este din PVC cu geamuri termopane.

În interior, pereții sunt tencuiți și zugrăviți cu lavabil ȋn toate încăperile, iar grupurile sanitare sunt parțial placați cu faianță. Pardoselile sunt acoperite cu gresie în băi și în majoritatea zonelor de circulații, respectiv cu parchet din lemn, mochetă sau linoleu în restul încăperilor. Încălzirea întregii construcții se face prin registrii din oțel de la centrala termică proprie.

Imobilul se află în  U.T.R. M1.a.2 – subzona centrală protejată, structurată, cuprinzând țesut urban difuz.

Prețul imobilului este de 1650000Euro.

 

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<