De închiriat apartament în vilă nouă

De închiriat apartament în vilă nouă Cod: 3269 - Tel: +40 746 88 48 24
De închiriat vilă nou construită, în cartierul Andrei Mureşanu, zona străzii Alexandru Bohăţiel. Vila este alcatuită din 2 apartamente, unul la parter iar celălalt, la etaj. Configuraţia interioară a apartamentelor este similară: -living spaţios, foarte luminos dotat cu smart Tv, -dormitor matrimonial dotat cu aparat de AC, -baie matrimonială cu cadă, - o camera goală (dormitor, birou,camera de copii-depinde de client), -bucătărie generoasă utilată cu frigider, plită cu gaz+ cuptor electric, maşină de spălat vase, espressor cafea etc., -baie secundară cu cabină de duş, -hol mare cu spaţiu de depozitare. Apartamentul de la parter dispune de terasă, iar cel de la etaj de un balcon. Garaj. Preţ de închiriere/ apartament: 1300 Euro/lună, negociabil.

Oferta prezentată nu este completă, pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactaţi la nr. de telefon 0746884824 sau pe adresa: office@reform.ro

Prezenta ofertă are caracter informativ. Nu ne putem asuma nici o responsabilitate asupra conţinutului şi a actualităţii informaţiilor citite mai sus. Proprietarul sau mandatarul imobilului publicat pe site-ul nostru poate cere schimbarea datelor oricând, apelând la noi.

Înapoi <<